Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt

5 tip til at vælge teksten på din armring.


Din armring – din powersætning

Hvis du gerne vil have en armring, men har svært ved at beslutte hvilken tekst det skal være, så har jeg lige 5 hurtige tips til dig her:

1. Hvad skal armringen gøre for dig?
Skal armringen hjælpe dig igennem en svær tid? Har du brug for at armringen skal hjælpe dig til at opnå noget du drømmer om? Skal det være en reminder om noget som du gerne vil ændre i dit liv?

Der er forskel på om du har brug for at være en ‘Fighter’ eller om du har brug for at ‘Dream Big’.

Dream big

2. Hvilken følelse skal armringen give dig?
Skal det give dig følelsen af power? Skal det give dig følelsen af ro? Har du brug for at føle dig elsket? Eller måske har du brug for følelsen af mod – mod på livet, mod til at sige nej, mod til at gå mod strømmen.

Er det vigtigt for dig at blive mindet om at ‘I am loved’ eller skal du ‘Trust yourself’ og ‘Do different’.

3. Hvordan skal armringen tale til dig?
Tænk på hvordan du taler til dig selv lige inden du skal gøre noget du ikke er så vild med at skulle gøre. Siger du noget i stil med: ‘Nu gør du det her Søster Lagkage’ eller er det mere: ‘Jeg ved jeg kan, jeg kan godt det her’.

Er du typen der siger (eller nærmest råber) ‘I can and I will’ eller er du typen der siger ‘You got this’.

4. Hvorfor har du brug for en reminder?

Har du brug for din reminder fordi du let falder tilbage i gamle vaner? Har du brug for en reminder fordi du let mister fokus? Har du brug for en reminder fordi du glemmer hvad det er du gerne vil opnå?

Skal du have et ‘Never give up’ eller et ‘Be you’ for at holde snuden i sporet?

Armring

5. Hvem må se din armring?
Må alle og enhver som ser din armring spørge hvorfor du har lige præcist dén tekst på din armring, eller har du mest lyst til at det kun er for dig selv?

Hvis du gerne vil minde dig selv om dit fokus hver dag, men ikke ønsker at andre skal vide hvad det er, så kan en armring med et hjerte være et fint symbol, som kun du kender betydningen af.

Rigtig vigtigt er at du tænker over hvad det er du gerne vil have fokus på i dit liv – hvad er det du gerne vil have mere af.

Faktum er nemlig at hvis du kun tænker: jeg er bange, jeg er trist, jeg er misforstået, så FØLER du dig bange, trist og misforstået HVER eneste dag.

Hvis du i stedet siger: jeg er sød, jeg er en god mor og en betænksom veninde, så vil du FØLE dig som en god mor og en skøn veninde og anerkende at du i virkeligheden er ret sød.

Det er faktisk bare mentaltræning – fuldstændig lige som stort set alle sports udøvere praktiserer det – en anerkendt teknik på linje med fysioterapi og massage.

Du kan også mentaltræne – tag kontrol over dine tanker og husk at det ER dig der bestemmer over dine tanker – ikke omvendt.

Tænk på et som en god morgenrutine: du tager din armring på, siger din powersætning højt og bærer den med dig resten af dagen.

Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med at vælge din tekst og hvis du er i tvivl, så hjælper jeg gerne – du er altid velkommen til at kontakte mig.

De kærligste hilsner

Nina

www.nygaardsmykker.dk

Info@nygaardsmykker.dk

Nina Nygaard

Del blogindlæget med dit netværk:

del på Facebook

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard