Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt

De tog røven på mig og det kostede mig kassen


Listen over de fejl jeg har begået i min selvstændige karriere er lang og pinefuld.

I lørdags var jeg til selskab med nogle venner, som jeg ikke ser så ofte.

Flere spurgte interesseret til hvordan det går med min virksomhed.

’Det ser jo ud til at det går godt’ siger de.

Det gør det også – bestemt.

M E N

Hvad de ikke ved er, hvor mange fejl jeg faktisk har begået i den tid jeg har været selvstændig.

Hvordan jeg ubevidst har saboteret mig selv.

 

Ofte vidste jeg godt hvad mit næste bedste skridt var, men jeg var så bange for at gøre det, at jeg lavede overspringshandlinger. Jeg ’opfandt’ nogle ting jeg absolut SKULLE gøre før jeg kunne komme i gang med det jeg ikke rigtig havde lyst til.

Jeg spillede småt og var bange for at tænke for stort.

Så havde jeg en ’ting’ med at få booket de forkerte hjælpere. Nogen der sugede alt min energi og ikke udførte det arbejde jeg bad dem om. Hjælpere der endte med at koste mig dyrt fordi jeg skulle rette op på de fejl de havde lavet.

Jeg har betalt 5.000kr for en artikel i et blad, som aldrig udkom. Jeg har betalt 1.500kr for et kvinde-event, som aldrig blev afholdt. Jeg har givet 10.000kr for et årsabonnement til en fordelsportal, som jeg aldrig nogen sinde tjente hjem igen.

Jeg har brugt TIMER på at blive klar til messer, brugt hele weekender på det og slet ikke solgt nok.

Så sent som i februar i år stod jeg på Formland messen for at få forhandlere af mine smykker. Der skete ikke en skid på messen OG da jeg skulle beregne forhandler priser kunne jeg godt se, at der stort set ikke var nogle penge til mig i de priser. Det var forhandlerne der ville høste frugten af alt mit arbejde.

Mine fejl har kostet mig bunker af penge, men endnu værre, så har de kostet mig søvnløse nætter og nogle af dem har betydet at jeg var tæt på at opgive min virksomhed og simpelthen lukke ned.

Guderne må vide hvilke fejl jeg kommer til at begå i fremtiden – for det kommer til at ske. MEN de fejl jeg har begået indtil videre har gjort mig klogere og stærkere. De har betydet at man skal stå ret tidligt op for at løbe om hjørner med mig.

Jeg plejer at sige at min ’bullshit-radar’ er yderst fintfølende.

Min virksomhed er ’still going strong’ og lige nu har jeg de mest fantastiske hjælpere man kan ønske sig. Selvom jeg betaler for det arbejde de udfører for mig, så er de 100% dedikerede til mig og min virksomhed. De har min ryg og dét er vigtigt for mig – uanset om de hjælper i værkstedet, sætter nyhedsbrev op eller laver PR arbejde for mig. De vil mig og min virksomhed og det er jeg dybt taknemmelig for.

Min pointe er at selvom det udefra ser så let ud, så er det stort set aldrig tilfældet.

Succes, det gode liv og de fede resultater skal du kæmpe for.

Du må være villig til at handle OG fejle, villig til at få svedige håndflader og hjertebanken, til at give noget af dig selv. Når du falder må du rejse dig igen, børste støvet af og gå videre. Skridt for skridt, handling for handling.

Jeg har en klippefast tro på at ALLE har styrken til at skabe det liv de ønsker sig.

DU har den også ❣

Måske har du bare glemt hvor stor en power du faktisk har, hvor meget du kan hvis du vil.

Måske har du bare glemt at styrke og power ikke kun er en knoklende energi. Der ligger enorm styrke i at bede om hjælp, i at være sårbar og give ansvaret tilbage til dem der faktisk skal have det.

Måske har du bare glemt at der er forskel på at knokle og yde en indsats.

Alle armringene for styrke kan minde dig om din egen power.

HVER eneste dag.

Alle armringene for styrke kan hjælpe dig til at skabe de resultater du gerne vil have.

HVER eneste dag.

De er din daglige påmindelse om at du har styrken i dig selv.

Husk at hvis jeg kan, så kan du også.

Må styrken være med dig.

De kærligste hilsner

Nina

 

 

 

 

 

Del blogindlæget med dit netværk:

del på Facebook

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard