Faker du den også? - Nygaard Smykker
Facebook nygaard smykker instagram

Følg Nygaard Smykker

Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Faker du den også?

Små bryster, topmave, stræk mærker og lår der flaprer når jeg går – jeg har det hele. En ganske almindelig mor-krop – ingen fake her.

Nu er det bare sådan at siden min datter blev født i sommeren 2007 har jeg ønsket mig en flad mave.

Jeg har helt styr på HVORDAN jeg får den. Jeg ved at jeg kan tabe mig hvis jeg undgår kulhydrater i min kost. Jeg kender også de rigtige maveøvelser, som kan stramme det hele op……..men det bliver ligesom bare ikke til noget.

I disse dage hvor jeg render rundt i bikini i Sydens Sol er det helt umuligt for mig at skjule den delle der så fint ligger sig ud over trussekanten.

I hverdagen derhjemme kan jeg godt skjule maven lidt med mit tøjvalg. Faktisk, så kan jeg også godt finde på at trække maven ind for at skjule den.

Jeg løbetræner 3 gange i ugen og går til cross fit 1-2 gange i ugen, men jeg spiser for meget og jeg spiser det forkerte.

Bortset fra maven, så er jeg slank og egentlig godt tilfreds med min krop. De fleste vil nok sige at det er noget pjat at jeg har så meget fokus på den mave. Sådan på den der ‘eiiihh altså, du skal da ikke tabe dig’ måde.

Jeg er helt med på at vi generelt har alt for meget fokus på at kroppen skal se ud på en helt bestemt måde. Jeg er vild med de piger der lige nu viser deres kroppe fuldstændig som den er – med deller, strækmærker og muffin-mave. Det er SÅ fedt – jeg er vild med det og har stor, stor respekt for det de gør (hvis du er på Instagram kan du smutte forbi @femmeemilie og se hvad jeg mener).

Jeg er helt med på at mine børn ikke skal få et forkvaklet forhold til deres krop og ende op med spiseforstyrrelser og overdreven træning.

MEN, når det er sagt, så er jeg bare nødt til at være ærlig: for MIG er det vigtigt at være slank og have en flad mave. Det er noget jeg tænker over og det irriterer mig at jeg ser sådan ud. Så hvad andre tænker om det er i virkeligheden lige meget.

Hvis JEG får det bedre med mig selv ved at have en flad mave, så er er det jo min sag.

Den flade mave betyder noget for mig og der er kun 1 person til at gøre noget ved det, nemlig mig.

Jeg kan vælge at fortælle mig selv at det er lige meget, men så faker jeg den.
Så lyver jeg overfor mig selv.

Jeg vælger derfor at gøre noget og få styr på det.

Langsomt men sikkert kan jeg ændre mine vaner og få det resultat jeg ønsker – det ved jeg at jeg kan.

Jeg har ofte været virkelig udfordret (og er det stadig), men jeg har ændret mine vaner og mine tanker om mig selv. Mine tanker om hvad jeg kan og hvad der er muligt for ‘sådan én som mig’.

For eksempel var det for 3 år siden utænkeligt at jeg af Startvækst Holstebro ville blive inviteret til at holde foredrag for 40-50 mennesker omkring det at være iværksætter. Jeg har aldrig holdt foredrag før og jeg er hamrende nervøs, men jeg gør det fordi jeg ved jeg kan.

Sådan er det med al forandring – det er dig selv der skal skabe den. Det sker ikke fra den ene dag til den anden og du skal virkelig ville det, men det er muligt.

Om det er en fysisk forandring eller en mental forandring, det er lige meget, principperne er de samme.

Jeg har 5 steps til forandring, som jeg altid bruger – dem fortæller jeg meget mere om efter sommerferien.

Hvis du vil være blandt de første til at høre om mine 5 steps og få nogle af mine bedste fif helt gratis, så kan du helt uforpligtende skrive dig op her >>>>>>>>>>

Uanset, så vi jeg nyde de sidste dage af min ferie og spise chips og drikke vin (og gin/tonics) fuldstændig som det passer mig – de nye tider starter efter sommerferien.

Man må jo nyde før man kan yde, ikke sandt?

De kærligste hilsner
Nina

Nina Nygaard

Du kunne måske også være interesseret i disse indlæg

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk