Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt

TANKERNE BAG MINE FEEL FREE ARMRINGE

Du skal klare alt, gøre det perfekt og ikke lade dem se at du kæmper. Kan du ikke klare det, så er du en fiasko. Kvinder har så mange roller de skal udfylde og de skal alle udfyldes til perfektion. Der er stor skyld og skam forbundet med ikke at være perfekt til alt. Den spændetrøje af forventninger og tårnhøje krav til mig selv sad jeg fast i gennem mange år.

Jeg knoklede afsted som en vild og sørgede for at alle omkring mig havde det godt – samtidig med at jeg selv blev mere og mere drænet og udbrændt. Jeg troede ikke at jeg kunne noget særligt eller måtte være noget særligt. Jeg troede at min rolle som mor var den absolut vigtigste i mit liv – en rolle som betød at jeg måtte ofre alt andet.

SAMTIDIG HAVDE JEG ER STOR DRØM OM AT LAVE SMYKKER

Jeg var aldrig rigtig glad og gav alle andre skylden for al min tristhed. Indtil den dag jeg besluttede at nu var det nok – jeg tog ansvar for min egen glæde og startede op på at lave det der gjorde mig glad. Smykker med powerfulde budskaber.

 

JEG VED NU AT JEG BÅDE KAN VÆRE EN GOD MOR OG EN KICK-ASS SMYKKE DESIGNER PÅ SAMME TID

For mig er det den største frihed der findes. Jeg har opdaget hvor vigtigt det er for mig ikke at blive klemt ned i en kasse. Jeg har opdaget hvor svært det er for mig at blive sat i bås. Følelsen af at være fri og have en stor grad af frihed er helt essentiel for mig.

Derfor kan mine armbånd ikke hedde andet end Feel Free.

 

Jeg tror på, at:

– Hvis du hele tiden prøver at gøre alt perfekt sidder du fast i en spændetrøje
– Hvis du tør slippe kontrollen – bare lidt – så opnår du stor frihed
– Hvis du giver dig selv lov til at være uperfekt, utilstrækkelig og sårbar kan du sætte dig selv fri
– Hvis du giver dig selv lov til at være uperfekt, kan du give dig selv lov til at være dig med alt hvad du er
– Hvis du slipper ‘perfektheden’ får du friheden til at gøre det der er rigtigt for dig

Du kan også blive fri og glad

Jeg ønsker for dig at du finder lige præcis den sætning der dagligt minder dig om, at du skal huske at eje din unikhed – og at du skal lade dit lys skinne.

Om du kalder det en positiv bekræftelse, en power sætning eller et mantra er helt ligegyldigt. Det skal bare være noget der giver mening for dig.

Et mantra er en sætning man gentager mange gange indtil man faktisk har overbevist sin hjerne og krop om at det er rigtigt.

En af mine første bekræftelser var: jeg er en god mor.

Det er en bekræftelse, som jeg hele tiden vender tilbage til.

Lige nu hedder den: Jeg er en god mor på MIN måde.

På et tidspunkt i mit liv har jeg – ganske ubevidst – besluttet at der er nogle helt særlige regler for hvordan man er en god mor. De ‘regler’ betyder at jeg sætter mine egne behov fuldstændig i baggrunden for at være den helt rigtige mor.

Problemet er bare at når jeg ikke tager hånd om mine behov, så bliver jeg sur og udbrændt og absolut ikke den mor jeg gerne vil være.

Derfor er det vigtigt for mig at få gjort op med de regler og overbevisninger jeg har om at være mor. Der skal være plads til at være mor og mig selv på samme tid.

Som oftest er det ikke muligt at ændre gamle overbevisninger og indgroede vaner ‘over night’, det tager tid og tålmodighed. Der vil være tilbagefald og du vil sikkert opleve modstand fra din hjerne og krop, som i bund og grund hader forandringer. Alene det at ligge sig i den anden side af sengen eller med hovedet i fodenden kan få de fleste til at gå helt i baglås – ikke sandt?

Om det tager 2 eller 225 dage at ændre en gammel overbevisning er meget forskelligt – det ene er ikke mere rigtigt end det andet, det vigtigste er at du træffer en beslutning om at ville forandre og forbedre dit liv. Det fantastiske er, at hvert eneste øjeblik er det helt rigtige til at foretage den ændring. Til at starte på en frisk.

Jeg har selv gået vejen og går den stadig, det positive mantra er altid en del af min hverdag. Hvilket mantra jeg bruger ændrer sig hele tiden efterhånden som jeg udvikler mig. I mit liv er rollen som mor den der har givet mig (og fortsat giver mig) de største udfordringer, og det er derfor mit ønske at inspirere dig til at være mor på den nemme måde.

Jeg tror på at du ved at slippe den dårlige samvittighed og skrue ned for ”burde” og ”skulle” kan blive en endnu bedre mor end du allerede er. Jeg tror på at du ved at slippe ‘perfektheden’ og kontrollen kan få en meget større frihed og glæde i dit liv.

Kun du kan skabe ægte forandring i dit liv men jeg håber at mine Feel Free armbånd kan hjælpe dig til at gå vejen.

Vi er opfostret med Janteloven og mange af os har det rigtig svært ved at være os selv og stå ved den vi er. Om vi er tykke eller tynde, larmende eller stille, fjollede eller seriøse, så har vi alle brug for at være os selv. Vi har brug for at have det godt med os selv og elske os selv med hud og hår og skævheder.

Du er noget helt særligt – ingen anden er som dig – ligesom der ikke findes 2 fingeraftryk der er helt ens findes der heller ikke 2 mennesker der er helt ens.

Bare vær dig ♡♡

Husk: Hvis jeg kan, så kan du også.

De kærligste hilsner

Nina

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard