Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt

Hvordan er dit selvværd?


Er du dig?

Er du dig selv?

Er du den du gerne vil være?

Engang kunne den type spørgsmål godt give mig lidt sved på panden og klamme håndflader, for jeg vidste faktisk ikke lige hvad jeg skulle svare.

Jeg er meget bedre til at fornemme hvem de andre er og hvad de gerne vil have end jeg er til at fornemme hvad jeg faktisk selv har brug for. Når jeg så en gang i mellem fornemmer hvad det er jeg har brug for, så er jeg ekspert i at gøre det stik modsatte eller i hvert fald skubbe den fornemmelse langt væk igen.

Når jeg er sammen med andre sidder jeg altid og fortæller mig selv at hende der er meget mere cool end jeg er, hende der har meget mere styr på det end jeg har og hende der har en federe tøjstil end jeg har.

Det handler jo om at mit selvværd godt kunne trænge til en kæmpe vitamin indsprøjtning. Jeg ved godt med mit hoved at jeg er lige så fantastisk som alle andre, men kroppen og følelserne fortæller mig noget helt andet.

Armring Be You

Jeg har så ofte ønsket mig at jeg kunne købe selvværd og tid på dåse til billige penge – så ville jeg give fuld gas med begge dele og få fred, ro, overskud og balance helt ind i sjælen.

Det er møg uretfærdigt at der ikke findes den type quick fix synes jeg 🙂

Jeg ved godt at det tager tid at bygge et selvværd op og heldigvis er jeg allerede rigtig godt på vej. Jeg har ikke tænkt mig bare at konstatere at jeg har et lavt selvværd og så gå gennem livet med det.

Jeg vil kæmpe (og kæmper hver dag) for at få det høje selvværd jeg fortjener.

Heldigvis ved jeg helt ned i mit inderste, at jeg selv kan tage ansvar for at få et bedre selvværd. Jeg er ikke afhængig af at andre gør noget for mig

– jeg har selv den power indeni.

Den power har vi alle – den kan bare være rigtig godt gemt og svær at finde.

Man kan vende den om og sige at hvis du tror du er afhængig af at andre gør noget for dig for at du kan få det bedre, så er du virkelig på den.

Du kan ALDRIG regne med eller forvente at andre gør dig lykkelig, det skal du selv gøre. Ingen andre er 100% som dig og det er kun dig der ved hvad der gør dig lykkelig.

Der hvor det bliver rigtig svært og mega irriterende, det er der hvor du faktisk heller ikke selv ved hvad der egentlig skal til for at blive lykkelig. Når du i lang tid har overhørt din egen stemme, så er den blevet meget lille og svær at høre.

Den gode nyhed er så at du bare ved at tage ansvaret ‘hjem’ til dig selv og erkende at du alene har ansvaret for at få det liv du drømmer om er et kæmpe skridt nærmere at være dig selv.

Armring Be You

 

‘Be You’ ‘Vær dig selv’ – det lyder så skønt og rigtigt og helt naturligt – selvfølgelig skal man være sig selv, altid. Men at efterleve det kræver vilje og fokus.

Jeg ønsker at du finder vejen til at være dig  ♡

Det vil være en stor glæde for mig hvis et af mine Feel Free armbånd må være med til at støtte dig på rejsen mod et større selvværd.

Feel Free armbåndene er en insisterende men kærlig påmindelse om at gå vejen.

Om at rejse sig op, børste støvet af og gå videre når man falder.

Du er meget velkommen til at kommentere på dette blogindlæg og måske fortælle hvad du gør for at booste dit selvværd.

De kærligste hilsner

Nina

Nina Nygaard

Del blogindlæget med dit netværk:

del på Facebook

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard