Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt

Jeg giver op – det er slut med at være selvstændig


Det er ikke umagen værd – jeg er for stresset og jeg vil ikke mere.

Jeg kan ikke overskue at fortsætte med min virksomhed.

Det er alt for stresset. Jeg arbejder for meget og svigter min familie. Jeg er alt for meget væk hjemmefra både fysisk og psykisk. Hele tiden har jeg min virksomhed i tankerne og jeg er alt for fraværende overfor min familie og mine børn.

Den frihed jeg drømte om da jeg blev selvstændig er absolut ikke eksisterende – jeg har ikke tid til at få frokost med en veninde, tid til at shoppe, tid til at gå i haven når det er godt vejr på en hverdag. Det var ellers det jeg drømte om at jeg ville få tid og overskud til.

Jeg kan ikke overskue det, jeg får et lønjob og lukker min virksomhed, det er slut.

Sådan tænkte jeg her i weekenden – ærligt, det gjorde jeg.

I en lang periode har jeg haft rigtig travlt og samtidig med travlhed i min smykkebiks, så er jeg i gang med at udvikle et nyt koncept – eller rettere det skulle jeg være.

Jeg har betalt pænt mange penge for et business forløb, som skal hjælpe min forretning videre. Det betyder at der lige nu er en del ekstra arbejde for at udvikle et nyt produkt. Ekstra arbejde, som jeg aldrig kommer til, fordi den daglige drift er alt rigeligt for mig.

Pænt stressende for en perfektionista, der altid helst vil være den bedste elev i klassen……..

En medhjælper, som netop var lært op blev desværre sygemeldt og nu stod jeg så der og var totalt udmattet og slået hjem i ludo.

  • Jeg troede at jeg skulle vente til EFTER Mors Dag med at få en medhjælper – ellers ville det nok blive for stresset at lære vedkommende op.
  • Jeg troede at jeg skulle finde en ny medhjælper ved at lave et opslag på den lokale uddannelses institution, fordi kun en studerende kan nøjes med at arbejde 10-15 timer om ugen.
  • Jeg troede at jeg da godt selv kunne arbejde lige lidt mere og så skulle det nok gå alt sammen.

B-U-L-L-S-H-I-T

Jeg troede at jeg kunne regne den ud.

Det kan man aldrig – med mindre det er en ligning.

På et tidspunkt blev jeg træt af at have ondt af mig selv og være fanget i mit eget tankespind.

Nu slår jeg den stilling op på Facebook og så ser vi hvad der sker – jeg skal have hjælp NU, tænkte jeg.

Min virksomhed skal IKKE lukkes, den er bare klar til at blive større.

Jeg blev så overrasket.

Det VÆLTEDE ind med henvendelser fra skønne, skønne piger/damer, som rigtig gerne vil arbejde hos mig. Jeg ANEDE ikke at der fandtes så mange der kunne afsætte 10-15 timer hver uge. Jeg var helt låst fast i at det skulle være en studerende, som manglede nogle lommepenge og at det nok i øvrigt blev lidt svært at finde en ny.

Pludselig var al min energi tilbage.

For pokker, det er jo ikke så svært:
1. Gør noget – stop med at tænke og GØR noget.
2. Fortæl at du har brug for hjælp – ingen kan læse dine tanker, så fortæl hvordan du har det.

Én lille handling – kan gøre en kæmpe forskel.

Min drøm er at have et værksted med 4-5 ansatte til at lave smykker og 1 ansat til det administrative. Så skal jeg give den gas med mit budskab, holde foredrag, udvikle nye designs, have frokost aftaler med veninderne og tid hos massøren.

Må man godt det? Hell yes!

Går den drøm i opfyldelse ved at jeg sidder og har ondt af mig selv og tror at jeg skal klare alting selv? Hell no!

Drømme, tanker og planer er vigtige, men der sker altså absolut ikke en hujende fis hvis ikke du GØR noget og handler på dine drømme, planer og tanker.

Du kan så meget mere end du selv tror hvis du stopper med af have ondt af dig selv.

Jeg kan og jeg vil og DU kan også, hvis du vil >>>>>>>>>>

Sæt i gang.

De kærligste hilsner
Nina
– smykkedulle og power mentor .

Nina Nygaard

Del blogindlæget med dit netværk:

del på Facebook

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard