Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt

Kan du huske denne scene fra Pretty Woman?


Det er ikke den hvor hun går tilbage til den super eksklusive butik på Rodeo Drive, som afviste hende og siger til ekspedienten: I får løn efter hvor meget I sælger, ikke? Stor fejl – Kæmpe stor fejl! Jeg må ud og shoppe videre.

Det er ikke den hvor hun får en snegl til at flyve gennem rummet, så en af tjenerne må fange den i luften – selvom jeg er helt vild med at hun kalder dem ‘slippery little suckers’.

Det er heller ikke den hvor hun ligger i badekarret og skråler med på ‘Kiss’ af Prince, selvom den er lige til at blive i godt humør af.

Det har dog noget med badekarret at gøre – det er nemlig den scene hvor hun og Richard Gere ligger i badekarret og han fortæller at han var meget vred på sin far.

Han siger at han har brugt 10.000 dollars på terapi for at nå frem til at sige at han er vred på sin far.

Sødeste Julia siger så at hendes ben er 111 cm fra tæerne til hoften. Så slår hun sine ben omkring ham og siger at han nu er omsluttet af 222 cm terapi til den helt tåbeligt lave pris af 3.000 dollars (som jo er det beløb han har betalt for at hun bliver hos ham i en uge).

Det er altså en helt vildt feel-good scene den dér………og du er slet ikke i tvivl om at det faktisk ER terapi for den gode Richard Gere at have hendes ben omkring sig.

Jeg kan ikke love dig at du kan få Julias ben omkring dig som terapi……..jeg kan heller ikke love dig at du kan få Richard Geres ben omkring dig. Nu er det måske ikke lige Richard Gere der tænder dig mest – han er trods alt ikke helt ny mere, men så Mister Grey’s ben da……….(nå, så fik jeg nok din opmærksomhed).

Til gengæld, så kan jeg love dig at du kan få mellem 15 og 17 cm ren terapi på din arm.

Jo, det er terapeutisk at bære sit power statement synligt på armen hver dag – det virker.

Det virker for mig og det virker for mine kunder.

Hør bare her hvad Lone har skrevet til mig:

‘Jeg elsker min armring med teksten ‘Believe’.

Jeg bliver mere og mere overbevist om at den er magisk. Hver gang jeg har den på, specielt når noget føles svært, noget som betyder meget, men som kræver ekstra, så har jeg mere og mere fokus på at armringen skal på og den virker hver eneste gang, aldrig har den svigtet!

Troen på den indre styrke, den ydre styrke

Hvad gør jeg den dag den er slidt op?’

Hvad hun gør når den er slidt op er super enkelt………….
løsningen på det problem er kun ét eneste klik væk >>>>>

Men hvad gør DU for at få styrke i hverdagen?

Hvordan får DU effektiv og helt enkel terapi hver eneste dag?

Hvordan får DU mere magi i DIN hverdag?

Det får du ved at klikke her >>>>>

Hvis du bestiller senest på fredag den 3. marts, så får du som ekstra bonus og helt gratis et smukt kunstkort fra Livink med teksten:

Family – where life begins
& love never ends

Kunstkortet har en værdi af 39kr.

Den tekst bliver jeg altså også i rigtig godt humør af – ord har stor power.

De kærligste hilsner
Nina

PS: Jeg har ikke så mange kunstkort tilbage, så derfor gælder tilbuddet kun frem til og med fredag den 3. marts

Del blogindlæget med dit netværk:

del på Facebook

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard