Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt

Lige om lidt så opdager de at jeg ikke hører til her.


Jeg havde glædet mig i lang tid og nu sad jeg så endelig dér, sammen med de andre.

Min business mentor havde inviteret os til nytårskur. Hotel Vejlefjord var rammen, jeg var kommet dagen før og havde spist lækker aftensmad med de fleste af de andre deltagere. For kort tid siden havde jeg rejst mig fra det lækreste morgenbord og sad nu klar til mødet med en kop kaffe, et glas vand og glade forventninger.

Det startede så godt, vi skulle se tilbage på hvad vi havde opnået i 2016. Det er vigtigt at fejre sine sejre og som jeg sad der og kiggede tilbage, så kunne jeg godt se at jeg faktisk havde opnået rigtig meget i det forgangne år.

Så skulle vi forestille os at der var gået 1 år og det var januar 2018. Vi skulle skrive hvad vi havde opnået i 2017. Tænk stort, ikke småt. Hvad vil du opnå?

Igen gik det rigtig fint – jeg har jo allerede en plan for 2017, så jeg kunne godt forestille mig hvordan det ville være at sidde der i januar 2018. Jeg skrev og skrev og tænkte stort.

Så skulle vi alle fortælle hvad vi havde skrevet………

Der kom forventet indtjening på bordet – ikke små tal – store tal.
Der kom forventninger om at arbejde mindre og have en ugentlig fridag.
Der kom forventning om at have skrevet en bog
Forventning om at have fået en personlig assistent……..

Jeg kunne mærke at jeg krympede mig mere og mere.

Inden i hviskede en velkendt stemme:
De andre er meget dygtigere end dig, de andre kan godt få de fede resultater, hjælpe en masse mennesker og tjene flere penge, men hvem fanden er du at tro at du også kan det?

Du har jo slet ikke de samme kompetencer som de andre og du kan jo ikke coache og undervise ligesom de andre kan.

Jeg kunne næsten ikke få mig selv til at fortælle oArmring Trust Yourselfm de resultater jeg forventede at få – det var jo bare løgn og latin det hele følte jeg.

Efter frokost var det tid til net working.

Fokus er på hvad DU kan hjælpe de andre med, stod der på tavlen.

Nej, nu går det altså helt galt, lige om lidt kommer min business mentor og siger at jeg godt kan gå med det samme – jeg er blevet afsløret i at jeg ikke har noget som helst at byde ind med.

Jeg må gå med skammen og være pinligt berørt over at jeg virkelig troede at jeg havde noget som helst at gøre dér blandt alle de seje damer, som bare har så meget styr på det hele.

I virkeligheden gik det jo så fint.

Jeg har ikke en uddannelse som coach, karriere rådgiver, journalist eller håndlæser, men jeg er ekspert i at være perfektionist, at knokle som en gal, at glemme mig selv for at gøre andre tilpas, konstant at have dårlig samvittighed over alt det jeg ikke nåede og i at tale virkelig grimt til mig selv.

Dén ekspertise og de ‘kompetencer’ har på den hårde måde lært mig at hvis jeg ikke stoler på mig selv og mit eget værd, så ender det med skilsmisse, stress, depression Armring Trust yourselfeller det der er endnu værre.

Hvis jeg hele tiden sammenligner mig selv med andre og tror at de har så meget bedre styr på alting end mig, så får jeg det bare rigtig dårligt og bliver nærmest helt handlingslammet.

Hvis jeg ikke hver dag lytter til min egen mavefornemmelse og stoler på at jeg har en masse at byde ind med, stoler på at jeg ved hvad der er rigtigt for mig, så bliver jeg en sur og stresset mor og kone.

Hvad der er rigtigt for andre er ikke nødvendigvis rigtigt for mig.

De resultater som andre har er ikke nødvendigvis de resultater jeg ønsker at få.

I starten var det ikke let for mig at stole på min mavefornemmelse. Det var ikke let at mærke hvad der faktisk var det rigtige for mig. Jeg var så vant til at stole på andres mening og sammenligne mig med andre.

I dag sammenligner jeg ikke længere mig selv så meget med andre, jeg stoler på at det jeg gør er det rigtige. Hvis det så viser sig ikke at være ‘lige i skabet’, så justerer jeg på det og gør det lidt anderledes.

Jeg stoler på mig selv og jeg ved at alle oplever den samme usikkerhed som mig, så jeg behøver ikke at være skamfuld over at alting ikke hele tiden er 100% under kontrol.

Hvis jeg kan lære at stole på mig selv, så kan du også.

Det kræver små ændringer hver dag, men jeg vil gerne være med dig hele vejen. Jeg vil gerne heppe på dig hver dag – du behøver blot at kigge på din armring, så ved du at jeg er der.

Jeg tror på dig, jeg ved du kan.

De kærligste hilsner
Nina

Nina Nygaard

Del blogindlæget med dit netværk:

del på Facebook

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard