Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt

Må jeg virkelig godt det?


Undskyld, men må jeg godt lige gå efter min drøm?

For snart et år siden gjorde jeg noget som af mange bliver betragtet som dybt uansvarligt og vildt egoistisk.

Jeg havde et godt job som Key Account Manager, i en sund virksomhed. Jeg arbejdede 32 timer i ugen og havde fri kl 15.00 hver dag, så jeg kunne hente børnene tidligt. Det var en del af jobbet at have rejsedage, men jeg havde kun 2-3 rejsedage om måneden, så som regel var det bare fedt at komme lidt væk fra den daglige trummerum.

Ved siden af job og familie arbejdede jeg med smykker.

Smykkerne var og er min store passion og jeg bliver totalt opslugt og i fantastisk humør når jeg designer smykker.

Det sidste år har jeg solgt smykkerne via min hjemmeside. Jeg har selv bygget hjemmesiden op, taget alle billeder og oprettet alle varer. Det kræver nok ikke meget fantasi at forestille sig hvor tidskrævende det faktisk er at vedligeholde en hjemmeside, lave smykker efter ordre, udvikle nye smykker, lave opdateringer på Facebook etc. etc..

Faktisk havde jeg jo to jobs………..

Jeg er også mor til to dejlige børn på 7 og 8 år og gift med en fantastisk mand. Min familie er det vigtigste i mit liv. Det er min base. Det at give vores børn et stort selvværd og en god barndom har været og er fortsat min største bekymring og drivkraft.

Hvad sker der når man kombinerer disse tre ingredienser (familie, job og passioneret hobby) med en perfektionistisk arbejdshest som altid sætter andre før sig selv?

Så får man en kvinde der er frustreret, stresset, træt, sur og ked af det. En kvinde som konstant har dårlig samvittighed over ikke at være god nok til noget som helst eller for nogen som helst. En kvinde som aldrig føler hun slår til…….

Tror du at sådan en kvinde er en skøn mor og hustru med overskud og smil på læben?

Nej vel?

Hvad skulle jeg gøre?

Droppe smykkerne – ja det var oplagt……..

For at droppe et godt job, det gør man bare ikke!

Men det var det jeg gjorde – jeg sagde mit job op for at blive selvstændig.

Jeg skal lige love for at den beslutning gav reaktioner over hele linjen.

Det er gået op for mig hvor vigtigt det er for de fleste at blive i de rammer og kasser de kender. For mange er det vildt provokerende når nogen gør noget som ikke passer ind i disse kasser. Alle ville have givet mig forståelse og medfølelse hvis jeg havde droppet smykkerne – det var det fornuftige og kloge valg.

Lad os bare sige at det ikke er alle der har givet mig forståelse og medfølelse for at droppe mit gode job og holde fast i min drøm om at kunne leve af at lave mine smykker.

Jeg har absolut øjeblikke hvor jeg er ved at dø af skræk over det valg jeg har truffet og hvor jeg tænker at jeg helt har mistet forstanden. Det er i de øjeblikke jeg kigger på mine armbånd: NEVER GIVE UP, LOVE WHAT YOU DO, LIVE YOUR DREAMS.

De hjælper mig til at huske at det jeg gør er det rigtige for mig. De hjælper mig til at huske hvor dårligt jeg faktisk havde det før.

Jeg har truffet et valg som jeg står ved.

Det er et valg som er rigtigt for mig – jeg giver ikke op, jeg elsker det jeg laver og jeg lever min drøm.

Det er mit ønske at mine smykker kan være med til at inspirere dig til også at opfylde dine drømme og holde fast i det der rigtigt for dig……..

Del blogindlæget med dit netværk:

del på Facebook

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard