Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt

Meget kan du kalde mig……..


..…..men falsk, dét er jeg ikke!

Der er en sætning jeg ofte hører: ’Jeg beundrer dig for at være så hudløst ærlig’.

De skønne kvinder der siger det til mig henviser til at jeg i mine nyhedsbreve, Facebook og Instagram opslag er meget ærlig omkring de ting der gør ondt i mit eget liv.

Blandt andet har jeg for nylig beskrevet hvordan jeg efter min skilsmisse sommetider ligger i krampegråd på mit køkkengulv – og det ER da bestemt meget ærligt og meget tæt på.

For mig er det en form for terapi at skrive og helt ærligt, så har jeg aldrig oplevet at det har ramt mig negativt. Jeg ved jo ikke hvad der bliver sagt når jeg ikke er der, men det rager mig heller ikke en skid.

Det er okay at være perfekt uperfekt siger jeg ofte.

Faktisk er det min mission her i livet at hjælpe kvinder til at slippe perfektionismen og være mere sig selv. Jeg vil gerne hjælpe dem til at slippe kontrollen lidt og få færre ’burde’ og ’skulle’ i deres liv. Jeg vil gerne inspirere dem til at tale pænt til sig selv og drage omsorg for sig selv.

Jeg ved at der ligger stor frihed i at gøre netop disse ting, fordi jeg har selv gået vejen og stadig gør det.

Jeg går stædigt og målrettet mod at være mere og mere mig selv. Mod at pakke mig selv ud og skrælle alle de tillærte lag af, så jeg bliver et ærligt og autentisk menneske.

Så jeg kan være mig selv med alt hvad jeg er og være grundglad i mit liv.

Armring Be You

MEN

Uanset HVOR meget jeg arbejder, HVOR ofte mine kunder og følgere kommer med tilkendegivelser af at jeg faktisk gør en forskel for dem, så har jeg en lille djævelsk stemme indeni der kommer på besøg og hvisker mig ubehagelige ting i øret:

  • Det er jo falsk alt det du siger, du kan jo ikke engang finde ud af at passe på dig selv.
  • Det er jo løgn når du siger at du har stor frihed og glæde i dit liv, du knokler som en gal og er altid træt og sur.
  • Det her med at lave armringe med power sætninger var jo ikke engang din egen ide, det var din business mentor der foreslog det – hvad er det lige du tror du har gang i?
  • Du har ikke en vild eller rørende historie om at en veninde døde af kræft, at du mistede din mand, at du gik ned med stress, depression eller angst og så blev inspireret til at lave dine smykker.
  • Du er jo selv total perfektionistisk og lider i overdreven grad af hensynsbetændelse, så du pleaser alt og alle
  • Så stop dog dig selv, du er latterlig, hvad er det lige du tror du kan?

Yeb, sådan en skøn stemme har jeg indeni.

Den kommer tit på besøg og den har mange flere nederdrægtigheder i ærmet end dem jeg har nævnt herover – masser af dem faktisk.

Jeg er SÅ bange for at være falsk og uærlig. ALT skal gå retfærdigt og rigtigt til.

Jeg er SÅ bange for at nogen skal pege på mig og råbe: Det er jo løgn det hun siger, hun er pisse falsk.

Jeg er så bange for at stå ved at jeg rent faktisk har fundet mit kald, min passion her i livet og lever det HVER eneste dag, for tænk hvor synd det er for dem der IKKE har det.

Uha, jeg må ikke komme til at støde nogen eller gøre nogen kede af det, så hellere pakke mig selv lidt væk og gøre mig selv mindre end jeg faktisk er.

Den går bare ikke i længden……..

Armring Be You

Jeg har på ingen måde styr på det hele, jeg er på ingen måde et orakel der har svaret på alt, MEN jeg har fundet MIN vej og jeg har gået mange skridt ned af den vej. Netop DERFOR må jeg GERNE inspirere andre til at gå deres vej, til at finde den vej der er deres.

Jeg må gerne være mig, med alt hvad jeg er og jeg må gerne dele ud af min historie og mine erfaringer lige så tosset jeg vil. For jeg ER ærlig og jeg HAR meget at byde ind med.

Jeg må gerne være mig.

Du må gerne være dig og du har DIN historie og DINE erfaringer at byde ind med.

Du må godt, du må godt være dig og lade dit lys skinne.

Hvis nogen mener at dit lys skinner for skarpt, så stik dem et par solbriller.

Min pointe er at UANSET hvor meget vi har arbejdet med os selv, så bliver vi sommetider usikre og bange og får lyst til at være mindre os selv og mere det vi tror andre vil have os til at være.

Det er helt naturligt.

MEN med en lille reminder på håndleddet om at stå ved den du er og være dig, så kan du hurtigere komme ud over din usikkerhed og få mod til at være dig >>>>>>>>>>>>>

Du må godt.

Be you.

Husk: hvis jeg kan, så kan du også.

De kærligste hilsner

Nina

 

Del blogindlæget med dit netværk:

del på Facebook

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard