Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt

Nina Nygaard - det er mig

Mor til to skønne unger, smykke designer og lady boss med en passion for at give perfektheden den grimme finger, det er mig. Jeg ved nemlig, at der ligger stor frihed i at opgive tanken om skulle klare alt til perfektion.

I mit lille værksted laver vi dit personlige smykke eller gaven til en person, som betyder noget helt særligt for dig. Hvert eneste smykke er unikt og håndlavet. Hvert eneste bogstav bliver stemplet i hånden, så der er aldrig to smykker der er helt ens.

Du får altid nærværende og personlig betjening, jeg sætter en stor ære i at yde den bedste service og give alle mine kunder og besøgende en god oplevelse.

Det er vigtigt for mig at du er tilfreds med dit smykke – hvert eneste smykke jeg sender ud er nemlig super personligt og hver eneste bestilling er betydningsfuld for mig.

♥♥ Every time you buy from a small business, an actual person does a happy dance ♥♥

Husk altid at: Ingen er perfekt, men du er ‘Perfectly Imperfect’.​

Dit smykke er min passion ♡♡

Jeg er 'perfektionista' på afvænning

Jeg er perfektionist og ‘knokler’ . Jeg forventer at alt skal være perfekt og at det kun er mig der kan sørge for at det rent faktisk er det.

Jagten på det perfekte er ganske udmattende og betyder at jeg bliver til et ildspyende monster, som hvæser af alt og alle der kommer i vejen for mit projekt ‘glansbillede’. – eller sådan var det i hvert fald en gang…

Jeg øver mig hver dag på at slappe af og give slip på forestillingen om at jeg skal være perfekt, jeg øver mig i at bede om hjælp og tillade mig selv at være sårbar.

Jeg øver mig i bare at være mig selv og være okay med alle mine fejl og
mangler.

Derfor er der powersætninger på mine armbånd:

– Fordi du har power til at blive hende du gerne vil være
– Fordi din forandring sker i de små skridt du tager hver dag
– Fordi al forandring kræver at du flytter dig
– Fordi al forandring er svær og kræver kærlig støtte hver dag
– Fordi en kærlig, daglig påmindelse hjælper dig med at holde fokus

Om at være følsom som løvemor

Da jeg første gang blev mor, følte jeg det som om jeg var blevet kørt over af et godstog.

De følelser der pludselig kom i spil var som at blive opslugt af en kæmpe tornado hvor jeg blev kastet rundt og ikke anede hvad der var op eller ned. Samtidig med at jeg oplevede den største kærlighed af alle, følte jeg også at jeg ikke var god nok som mor.

Alle andre havde ligesom bare et større overskud og en meget bedre måde at være mor på end jeg. At få min datter og være mor for hende satte en fantastisk personlig rejse igang, som aldrig stopper – og heldigvis for det. …men hvorfor fortæller dig det her?

Fordi det er mit største ønske at mine Feel Free armbånd kan hjælpe dig til at slippe for den tunge dyne af dårlig samvittighed, skyld og skam som du sikkert også bakser med i din hverdag.

Det er mit største ønske at mine Feel Free armbånd kan hjælpe og støtte dig på vejen til at sætte
dig selv fri.

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard