Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt

OVERSKUDSMOR – NEJ TAK!


Jeg vil hellere være uperfekt end udskidt.

I flere år sad jeg med følelsen af at have alt – mand, børn, familie, veninder, godt job, hus, have, bil, ferierejser osv. osv. osv., men alligevel var jeg bare aldrig glad.

Faktisk var der totalt kaos indeni.

Jeg var ked af det, sur og træt og havde konstant dårlig samvittighed og skyldfølelse over ikke at være tilfreds og glad. Jeg skammede mig over at stå der med alt det rigtige og så bare være totalt utilfreds og faktisk bare føle at alt var forkert.

Jeg følte ikke, at jeg nogensinde slog til. På jobbet gav jeg den gas for at leve op til mine egne og firmaets forventninger, men jeg var alt for meget uden for min komfortzone og det gjorde mig frustreret og stresset.

Når jeg kom hjem ville jeg gerne være TOTALT overskudsmor for mine børn og lege med dem, snakke med dem om deres dag og være tilstede for dem. Samtidig ville jeg rigtig gerne have orden omkring mig og sørge for at der var ryddeligt i vores hjem.

Når manden kom hjem ville jeg gerne være sød, åben, givende og lækker – for det har han jo fortjent. Så var der veninderne og resten af familien – bedsteforældrene – de skulle også alle sammen være glade. Jeg skulle se dem og tale med dem og være noget for dem…………………

Pyyyyhhhhhaaaaaa…………….

Det var som om der bare aldrig var tid og ro til at være mig, der var tonsvis af to-do-lister og jeg følte at hvis jeg ikke havde kontrol med alt og alle hele tiden, så ville det hele falde sammen. Jeg var virkelig frustreret over min mand fordi jeg ikke synes at han hjalp mig – hvorfor kunne han ikke se hvor dårligt jeg havde det?

Problemet var at alle de her forventninger og krav til hvad der var det rigtige var nogle der var inden i mig. Jeg var ved at gøre mig selv vanvittig med alle de forventninger til mig selv.

Min mand, han var ikke i tvivl om at jeg havde det skidt – mange af mine frustrationer gik jo ud over ham, men han anede ikke hvordan han skulle hjælpe mig. Jeg vidste jo ikke selv hvad det egentlig var jeg ville have.

Jeg har efterhånden været gennem en lang personlig udvikling, med coaches, mentorforløb og meget andet. Det har virkelig taget tid for mig at forstå, hvor meget min perfektionisme har styret mig.

Personlig udvikling er en lang rejse, med små skridt på vejen hver dag.

Der er bestemt stadig dage hvor jeg ikke har overskud og hvor jeg føler at jeg er helt tilbage i den gamle suppedas.

Men nu hvor jeg sidder og skriver om det kan jeg mærke HVOR langt jeg faktisk er kommet. HVOR store ændringer jeg har skabt i mit liv.

 

> DET ER FOR ALVOR MINE POWER SÆTNINGER, DER HAR HJULPET MIG TIL DE RESULTATER JEG HAR I DAG.

 

> DE ER MIN DAGLIGE PÅMINDELSE OM AT FORTSÆTTE VEJEN – MIN VEJ.

 

> ALLE ÆNDRINGER KOMMER LANGSOMT, DE KRÆVER KÆRLIG OG KONSTANT OPMÆRKSOMHED.

 

> DET ER LIGE PRÆCIST HER, AT POWER SÆTNINGERNE HOLDER MIG PÅ SPORET – ISÆR NÅR JEG SOMMETIDER FALDER I DEN GAMLE SUPPEDAS.

 

> JEG VED AT JEG ALDRIG BLIVER HELT FÆRDIG MED AT ARBEJDE MED MIG SELV, MEN DET VIGTIGSTE ER AT JEG ER PÅ VEJ OG HELE TIDEN FÅR DET BEDRE.

 

Det handler om at se på dig selv med milde øjne og lade power sætningerne være dit personlige heppekor.

Det heppekor der sidder lige dér på dit håndled, så det er synligt for dig hver eneste dag.

 

Ved du hvilken power sætning jeg ALTID vender tilbage til?

 

Yeb – Perfectly Imperfect.

 

Den minder mig om ikke at lade mine egne urealistiske forventninger løbe af med mig.

 

Den minder mig om at jeg ikke har ansvaret for ALT fra global opvarmning til katten der har skidt på gulvet.

Den minder mig om at jeg godt må bede om hjælp.

Du kan snuppe DIN ’Perfectly Imperfect’ armring lige her >>>>>>>> 

 

 

Hvis jeg kan, så kan du også 😊

Hep hep fra mig.

De kærligste hilsner

Nina

 

 

Del blogindlæget med dit netværk:

del på Facebook

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard