Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt
En glad vinder
26. oktober 2018

Tusind tak for det fine armbånd som jeg vandt i konkurrencen😊 Det er klistret til mit håndled som en kærlig reminder til mig selv❤️ Kh Mette

Læs mere

- Mette Dyrlund

Seje Laura og hendes mor Helen
3. april 2018

Det var en stor fornøjelse at møde Laura og hendes mor Helen. Vi har skrevet en del sammen, men for første gang kunne jeg give Laura et kram. Hun er bare den sejeste tøs. Omkring juletid sendte jeg armringe til begge de to skønne piger - Lauras med 4 små hjerter for at symbolisere hendes familie - Helens med 'Pyt'. Jeg blev derfor ekstra glad da Helen fortalte hvor ofte hun kigger på sin armring og siger 'pyt'. 'Jeg har brugt årevis på at gå helt op i det røde felt over småting' siger Helen 'det gider jeg ikke mere og Pyt armringen hjælper mig meget'. Hun har armringen på sammen med sit ur, så da hun sad i et lidt langhåret møde, kiggede hun på det og en af de andre spurgte: Kigger du allerede på uret? Nix - jeg siger bare pyt, var svaret ツ

Læs mere
Så lækkert et design
15. september 2017

Jeg er sååå glad for mit flotte armbånd, som jeg fik af min kæreste i julegave. ​Jeg kan godt lide det enkle design og som bonus er ordet meget sigende. Det bliver brugt dagligt og jeg vil ønske mig flere af slagsen...Det næste bliver nok et 'pyt' armbånd.

Læs mere

- Maria Tranholm Østergaard Eriksen

Jeg bruger det hver eneste dag
15. september 2017

Da jeg stod til jul og skulle afgive juleønske fra mine 5 børn var jeg slet ikke i tvivl om hvad jeg ønskede mig .. et enkelt og fint armbånd hvor mine børns navne stod .. og det kunne Nygaard Smykker opfylde Jeg bruger det hver eneste dag og har mine børn helt tæt på.

Læs mere

- Rikke Wermuth Bak Jensen

Jeg elsker min armring med teksten 'Believe'
15. september 2017

Jeg bliver mere og mere overbevist om at den er magisk. Hver gang jeg har den på, specielt når noget føles svært, noget som betyder meget, men som kræver ekstra, så har jeg mere og mere fokus på at armringen skal på og den virker hver eneste gang, aldrig har den svigtet! Troen på den indre styrke, den ydre styrke Hvad gør jeg den dag den er slidt op?

Læs mere

- ​Lone Johansen

‘Hej kære du 🙂
Har lige lyst til at dele noget med dig……
Jeg sidder i Reykjavik på Island og efter 11 vidunderlige dage med fantastiske men også hårde dage tænker jeg “YES – jeg gjorde det dæleme…. ” Fandt min indre enhjørning frem og havde kræfter til at kæmpe mig op af høje fjelde og vulkaner, klare den vildeste søgang for at se de smukke hvaler og ikke mindst holdt humøret højt og bare nydt det.
Jeg har begravet flere spøgelser i den islandske lava og jeg har gang på gang klamret mig til mine kraftsymboler. Mine armbånd har siddet på mit håndled hele turen og jeg kunne slet ikke ha undværet dem.
Og nu…. imens jeg tillader mig at lade skuldrene falde inden den står på en shoppingdag….så finder jeg lige en enhjørninge chokolade 🦄 Velfortjent vil jeg mene 😉 Men….Det jeg ville…. ville bare endnu engang sige tusind tak for at du skaber så smukke armringe… Mine er guld værd for mig.. måske mere end du aner 😘
Knus Susan’

Nygaard Smykker

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard