Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt

Sådan undgår du skuffelsen på Mors Dag


3 klassiske fejl mødre begår i håbet om at få en gave på Mors Dag.

Du kender det sikkert godt……….

……den der enorme skuffelse når absolut INGEN i din familie har opdaget at det er Mors Dag og du ikke har fået så meget som en tegning af en tændstik-mand eller en halv-krøllet blomst fra grøftekanten i gave.

Dit feed på Instagram og Facebook flyder over med veninder der har fået de sødeste gaver, tegninger og hjemmelavede papmaché figurer af børn og mand på Mors Dag.

Du er grædefærdig. Du føler at din familie tager dig for givet.

Skuffelsen er næsten ikke til at bære.

Måske er det fordi din mand er en klaphat, måske har du ikke en mand i dit liv og dine børn er for små til at forstå det er Mors Dag. Der kan være mange logiske forklaringer på at du ikke har fået en gave på Mors Dag.

Det KAN også være at du har begået en af disse 3 klassiske fejl:

  1. Du tænker at din mand/kæreste HELT af sig selv køber en gave på Mors Dag, fordi han naturligvis VED at det betyder rigtig meget for dig.
  2. Du har på et tidspunkt sagt noget i retningen af, at Mors Dag er lidt opreklameret og bare noget blomsterhandlerne skal tjene penge på.
  3. Du synes det er lidt pinligt og forkælet at ønske sig en gave på Mors Dag, så du lader som om det ikke betyder noget for dig.

Hvis du fortsat læser med, så VED jeg at Mors Dag absolut IKKE er ligegyldig for dig, så lad mig lige slå fast med det samme: Stop med at lade som om Mors Dag er ligegyldig for dig.

Det er helt okay at du gerne vil fejres på Mors Dag, jeg er sikker på at du står på hovedet for din familie og giver alt hvad du har for at de skal have det godt. Derfor må du gerne have en dag der er helt din egen, en dag hvor du bliver forkælet og påskønnet. Det er ikke pinligt eller for meget, det er helt okay at være midtpunkt på Mors Dag.

Hvis du tror at din mand/kæreste helt af sig selv fejrer dig på Mors Dag, så er der STOR sandsynlighed for at du bliver skuffet – no bullshit. Lad os nu bare være ærlige.

Du er nødt til at komme ud af busken og fortælle din familie at du rigtig gerne vil fejres på Mors Dag. Du er nødt til at fortælle dem at det er vigtigt for dig, at det betyder noget for dig at de husker det og gør noget ud af det.

Om det bare er en tegning, en blomst fra vejkanten, at de har lavet morgenmad eller noget helt andet er underordnet, men fejres, det skal du.

Så lad nu være med at tage de romantiske skyklapper på og tag sagen i egen hånd.

Stå ved at du gerne vil fejres på Mors Dag og fortæl det til din familie.

 

Hvis du går og dagdrømmer om at få et helt personligt smykke på Mors Dag, så fortæl dem det.

 

Hvis du vil være helt sikker på at få den Mors Dags gave du har drømt om, så køb den selv, giv den til din mand og sig: ’Denne her skal jeg have på Mors Dag – vi lader som om den er fra dig og børnene – og til næste år sørger DU for at købe en gave til mig’.

Romantisk? Nix, men hellere uromantisk end skuffet.

Du må godt selv (jeg sladrer ikke til nogen).

De kærligste hilsner

Nina

 

 

Del blogindlæget med dit netværk:

del på Facebook

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard