Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt
Smilfonden

Om SMILfondens arbejde

SMILfonden er en forening, der er til for at sprede SMIL hos børn i behandling på danske hospitaler. Ingen børn fortjener en barndom præget af sygdom og operationer, derfor arrangerer SMILfonden fester på danske hospitaler for syge børn og deres familier.

Sisse Fisker startede SMILfonden efter selv at have været indlagt med hendes to drenge for lyskebrok på Børnekirurgisk Klinik på Rigshospitalet. Her fik hun idéen til at lave en forening, der kan forsøde livet for familier, der kæmper med sygdom igennem måneder og år.

SMILfonden spreder nu SMIL på hospitaler i hele landet. Vi inviterer børnene, deres søskende og forældre til fester med musik, underholdning og gaver, så de glemmer sygdommen for en stund. Festerne på hospitalet giver børnene noget at glæde sig til, og de får en positiv oplevelse, der gør næste hospitalsbesøg meget lettere.

‘Det er så vigtigt, at vi forkæler de her børn og deres familier, der til daglig kæmper en sej kamp med deres sygdom. Vi giver dem noget rart at tænke på, så det næste gang er lidt nemmere at komme på hospitalet.’

– Sisse Fisker, stifter og
bestyrelsesformand i SMILfonden

Støt SMILfondens arbejde når du køber en armring

Køber du 1 af de særlige ‘Pyt’ eller ‘Smil’ armringe støtter du SMILfondens arbejde med 100kr.

Derfor støtter jeg SMILfonden

Søde og seje Laura er den primære årsag til at jeg har valgt at støtte SMILfondens arbejde.

Hendes mor Helen kontaktede mig fordi Laura rigtig gerne ville give Sisse Fisker (som er SMILfondens stifter) en personlig armring. Laura skulle deltage i en af de fester, som SMILfonden afholder på Rigshospitalet.

På armringen skulle der naturligvis stå ‘SMIL’.

Laura er 13 år og har muskelsvind. Hun har været gennem adskillige operationer på Rigshospitalet. Da jeg mødte hende vidste hun allerede at hun skulle gennem endnu en operation.

Hendes mor siger at uanset hvor store smerter Laura har og hvor dårligt hun har det, så har hun altid et smil tilovers. Hun brokker sig ikke og tager hver dag som den kommer.

Selvom mine tanker ofte er hos Laura, så er de lige så ofte hos hendes mor Helen, som går gennem det hele sammen med hende. Som mor, kan jeg levende forestille mig hvor hårdt det må være at have et kronisk sygt barn.

Det er tydeligt at Sisse Fisker brænder 100% for SMILfonden. Hun knokler for at bringe smil og glæde ind på børneafdelingerne i hele landet og hendes hjerte banker for de kronisk syge børn og deres forældre.

Smilfondens arbejde giver SÅ meget mening for mig. De arbejder på tværs af diagnoser og det handler om ALT andet end sygdom, som de kronisk syge børn har rigeligt af i deres hverdag.

Det er mit største ønske at du, ved at købe et af SMIL smykkerne vil hjælpe mig med at støtte deres arbejde.

De kærligste hilsner

Nina

Støt SMILfondens arbejde når du køber en halskæde

Køber du 1 af Mor eller Mom halskæderne støtter du SMILfondens arbejde med 20kr.

Smilfonden
Seje Laura og hendes mor Helen

Det var en stor fornøjelse at møde Laura og hendes mor Helen. Vi har skrevet en del sammen, men for første gang kunne jeg give Laura et kram. Hun er bare den sejeste tøs. Omkring juletid sendte jeg armringe til begge de to skønne piger - Lauras med 4 små hjerter for at symbolisere hendes familie - Helens med 'Pyt'. Jeg blev derfor ekstra glad da Helen fortalte hvor ofte hun kigger på sin armring og siger 'pyt'. 'Jeg har brugt årevis på at gå helt op i det røde felt over småting' siger Helen 'det gider jeg ikke mere og Pyt armringen hjælper mig meget'. Hun har armringen på sammen med sit ur, så da hun sad i et lidt langhåret møde, kiggede hun på det og en af de andre spurgte: Kigger du allerede på uret? Nix - jeg siger bare pyt, var svaret ツ

-

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard