Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt

Hver måned trækker vi lod om én gratis PYT halskæde.

Du bestemmer om den skal være i sølv eller forgyldt og du får direkte besked hvis du har vundet. Klik her for at se halskæden i forgyldt >>>>>

Du tilmelder dig konkurrencen ved at udfylde formularen og modtage mit nyhedsbrev. Jeg skriver til dig cirka 1 gang om ugen, men de første 14 dage får du nogle ekstra velkomst mails, så du kan lære mig at kende.

I mit nyhedsbrev deler jeg mine tanker med dig – råt for usødet og håber at jeg gennem min ærlighed og åbenhed kan sætte fokus på hvor svært det nogle gange er at være menneske, men især hvor udfordrende det at være mor nogle gange kan være.

Jeg tror på at vi ved at være åbne omkring vores sårbarhed og frustrationer kan hjælpe hinanden og opdage at rigtig mange andre har det på samme måde.

Det er min klippefaste overbevisning at DU selv har alt den power der skal til for at ændre dit liv og få det præcist som du gerne vil have det.

Det er mit ønske at mine smykker kan være din daglige power indsprøjtning, så bliv ikke forbavset når jeg i mine nyhedsbreve viser fotos af mine produkter og linker til dem med tanke på at sælge dem til dig.

Følg med hvis du har lyst til et boost af selvkærlighed og glæde.

Bliver du træt af mine mails kan du altid afmelde dig med ét eneste klik.

Tilmeld dig lige her

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard