Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt

Du er uperfekt


Du ved det godt, ingen er perfekte.

Alligevel kommer du måske ofte til at tro at alle andre har det perfekte liv.

Når du ser hvad veninderne poster på Facebook og Instagram glemmer du måske at de kun viser de bedste sider af sig selv. Du glemmer, at de kun viser det der fungerer perfekt og som lever op til glansbilledet.

Selvom du godt ved det, så er det let at glemme at de andre også har masser af uperfektheder i deres liv.

Jeg ønsker så meget at vi hjælper hinanden ved at turde fortælle at alt ikke altid er perfekt. Ved at turde fortælle om de fjollede, hjerteskærende og uperfekte oplevelser vi alle sammen har i rollen som mor (som mennesker).

Jeg ønsker at vi tør fortælle hinanden om de gange hvor vi er sårbare og ikke aner hvad vi skal gøre.

Jeg ønsker at vi tør fortælle hinanden om de smertefulde øjeblikke hvor vi bare mister overblikket og ikke kan se vejen frem.

Jeg ønsker at vi tør fortælle hinanden om de mørke stunder hvor vi bare har lyst til at løbe skrigende væk fra det hele.

Hvis vi tør åbne op for det, hvis vi tør dele de øjeblikke, så kan vi finde så utrolig meget støtte i hinanden. Så skal vi ikke føle os alene og forfærdelige fordi det sommetider er svært. Så skal vi ikke tro at alle andre bare har så meget mere styr på det end os selv.

Aller bedst, så kan vi ved at være åbne omkring disse situationer få et godt grin sammen og stå stærkere på den anden side fordi vi VED at vi ikke er alene. De bedste stunder jeg har haft med mine veninder er når vi har grinet af os selv og alle de tossede situationer vi kan stå i når vi bare er alt for pressede og alt for stressede.

Jeg tør godt åbne op – jeg tror på at det kommer godt igen.

Jeg minder hver dag mig selv om at jeg ikke skal være perfekt for at være elsket.

Jeg minder mig selv om at mine børn (og især min skønne følsomme datter) gør som jeg gør og ikke som jeg siger. Derfor skal jeg ikke stræbe efter at være perfekt hver dag, men jeg skal stræbe efter at være mig selv.

Så giver jeg også dem lov til at være uperfekte og helt sig selv.

De kærligste hilsner

Nina

Armring perfectly imperfect

 

 

Del blogindlæget med dit netværk:

del på Facebook

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard