Dit personlige smykke - Feel Free to be you

Følg gerne Nygaard

Tilmeld nyhedsbrev Blog Kontakt

Dét her ved de færreste om mig.


Det er bare SÅ fantastisk, jeg er stolt af at kende dig.

Sådan sagde en super sej kvinde til mig, da vi mødte hinanden til træning. Hun henviste til det indslag der netop havde været om min virksomhed i TV MidtVest (der er link til det i bunden af min mail).

Hun har sin egen butik på gågaden her i min hjemby, en butik, som hun har stor succes med. Hun er smilende og vellidt og så meget sejere end mig.

Eller det synes jeg i hvert fald.

Jeg har så svært ved at fatte når nogen synes at jeg gør det godt.

Jeg hader at tale om min egen succes og underspiller altid hvor godt det går. Jeg skynder mig at tale om noget andet og spørger hurtigt ind til den jeg står og snakker med, så jeg ikke behøver at fortælle for meget om mit iværksætter eventyr.

Er det fordi jeg er jyde?
Er det fordi det i virkeligheden går ad helvede til?
Er det fordi det ikke er velset at tale om succes i Jantelovens Danmark?

Nej, det hænger sammen med en helt irrationel frygt som bor inden i mig.

Frygten for at få succes.

………..vi lader den lige stå et øjeblik……

Frygt for at få succes.

Helt ærligt – man kan da ikke frygte at få succes – den må du længere ud på landet med.

Det troede jeg absolut heller ikke var muligt.

Indtil den dag for efterhånden lang tid siden hvor min mentor kiggede mig ind i øjnene og sagde: ‘Det du virkelig frygter er jo ikke at blive en fiasko, det er at blive en succes’.

Min mave snørrede sig sammen og jeg blev virkelig ked af det, for hun havde jo ret.

Hvad nu hvis…..

  • jeg får bygget et velrenomeret firma op
  • jeg tjener mange penge i min virksomhed
  • jeg har mange ansatte
  • jeg tjener mange flere penge end min mand
  • jeg bliver et kendt ansigt
  • jeg kan hjælpe mange kvinder med at få det liv de drømmer om

HVEM. ER. JEG. SÅ?

Bliver jeg så automatisk en dum kælling, som igen gider være sammen med, vil min mand forlade mig fordi jeg tjener flere penge end ham? Kan jeg virkelig godt BÅDE være en god mor og en succesfuld forretningskvinde?

Sådan helt objektivt set, så ved jeg jo godt at det er skørt at frygte for sin egen succes. Jeg ved godt at jeg ikke bliver et dumt svin fordi jeg får succes.

Tværtimod, så vil min succes betyde at jeg kan hjælpe endnu flere kvinder, få mit budskab endnu længere ud, jeg kan skabe arbejdspladser og når man tjener mange penge, så betaler man også mange penge i skat.

Det er jo ikke fordi jeg er kommet sovende til den succes jeg har i dag, guderne skal vide at der har været mange bump på vejen, masser af fejlinvesteringer, frygt og ondt i maven over om bestillingerne bliver ved med at komme.

I starten lå jeg på mine knæ i et hjørne af vores kælder og stemplede hvert eneste armbånd fordi jeg ikke havde et bord der var stabilt nok…………..

Min passion og mit enorme ønske om frihed er mit brændstof.

Det er dét der får mig ud i manegen HVER eneste dag.

Det at være selvstændig har betydet at jeg har en stor frihed i min hverdag. Vores børn er ikke længere tilmeldt skolens fritidsordning, de kan komme hjem lige efter skole og have kammerater på besøg.

Jeg kan selv planlægge min dag og selvom jeg er myre flittig, så laver jeg kun det jeg holder af – jeg har en bogholder til at styre mit regnskab, jeg har 2 medhjælpere, som kan tage hånd om mange af de praktiske ting, så jeg kan fokusere på at få mit budskab endnu længere ud.

Min mand er her stadig og mine børn trives – de mener godt nok at jeg sommetider er lidt fraværende når jeg liiiiige skal lave en opdatering på Facebook eller Instagram, men de ved hvor de har mig og de ved at jeg har tid og overskud til at hjælpe dem.

Så det dér med at have succes – det er faktisk ikke så ringe endda 🙂

Lige nu søger jeg dig, der går med en drøm om at sige dit løn-job op og og leve af din passion. Dig, som brænder for at kunne leve af det som lige nu er en hobby, som du er vildt passioneret omkring.

Dig som føler dig helt fastlåst fordi du har et godt job, som du ikke tør sige op af frygt for at ødelægge familiens økonomi. Dig som længes efter større frihed i din hverdag, som synes at du er låst fast af børn, huslige pligter og ansvaret for hele familiens kalender.

Hvis du kender til dette, så vil jeg meget gerne have lov til at lave et interview med dig – jeg har brug for cirka 15 minutter af din tid og det skal foregå over telefon eller Skype.

Dine svar er 100% anonyme og det er kun mig der har adgang til dem.

Hvis du har lyst til at deltage, så må du meget gerne sende mig en mail – eventuelt bare besvare denne mail – så kontakter jeg dig for at aftale nærmere.

Hvis du kender én som står i denne situation, så må du meget gerne videresende min mail til hende.

På forhånd tusind tak.

Husk nu: Hvis jeg kan, så kan du også.

Nøglen til forandring ligger i de små handlinger og valg du foretager dig hver eneste dag.

De kærligste hilsner
Nina

PS: Som lovet kommer linket til indslaget på TV MidtVest lige her >>>>>

Nina Nygaard

Del blogindlæget med dit netværk:

del på Facebook

Vi modtager føgende betalingsformer: Dankort, Paypal, Mastercard, VISA, ViaBill og Mobilepay.

Følg gerne Nygaard